Disseny amb D majúscula

Ajudem a les empreses a dissenyar i definir els seus productes i serveis, i trobem junt amb els actors implicats, les oportunitats de millora donant valor des de una perspectiva centrada en l’usuari.

Innovació des del pensament del disseny.

Estratègia

Estructurem un full de ruta en funció de les teves necessitats tenint en compte a tots els stakeholders implicats en el projecte.

Estudi

Som experts en recerca i innovació, trobem insights, ideem propostes i les validem per donar-te un producte/servei amb un encaix ideal dins el teu mercat i amb un disseny sempre centrat en l’usuari.

Execució

No només dissenyem per a dispositius digitals, tot i que hi som nadius. Posem en marxa projectes o exectutem aquelles millores necessaries en projectes que ja funcionen, ja siguin digitals o no. Els nostres experts ajudaran a portar a terme alló que necessitis.

Acompanyament

Fem el seguiment per que el teu projecte tingui tot allò que necessita, no volem ser una consultora on un cop trobades les oportunitats de millora surt del projectes, no. Us volem acompanyar, volem que el teu negoci funcioni millor amb nosaltres.